Cithakan:Country data Belgia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Belgia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Belgium (civil).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Belgia Jeneng artikel utama (Belgia)
flag alias Flag of Belgium (civil).svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Belgium (civil).svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
stateFlag of Belgium.svgFlag of Belgium.svg
ensignGovernment Ensign of Belgium.svgGovernment Ensign of Belgium.svg
navalNaval Ensign of Belgium.svgNaval Ensign of Belgium.svg
airforceAir Force Ensign of Belgium.svgAir Force Ensign of Belgium.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BEL (deleng) BEL Belgia
Belgium (deleng) Belgium Belgia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Belgia}} Belgia
  • {{flagicon|Belgia}}Bendera Belgia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Belgia|state}} Belgia
  • {{flagicon|Belgia|state}}Bendera Belgia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|BEL}}Bendera Belgia
  • {{flagcountry|BEL}} Belgia
  • {{flag|BEL}} BEL