Cithakan:Country data Belarus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Belarus kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Belarus.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Belarus Jeneng artikel utama (Belarus)
flag alias Flag of Belarus.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Belarus.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1991Flag of Belarus (1918, 1991–1995).svgFlag of Belarus (1918, 1991-1995).svg
1995Flag of Belarus (1995–2012).svgFlag of Belarus (1995-2012).svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BLR (deleng)Cithakan:Country data BLRCithakan:Country data BLR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Belarus}} Belarus
  • {{flagicon|Belarus}}Bendera Belarus

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Belarus|1991}} Belarus
  • {{flagicon|Belarus|1991}}Bendera Belarus

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: