Cithakan:Country data Bahrain

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Bahrain kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Bahrain.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Bahrain Jeneng artikel utama (Bahrain)
flag alias Flag of Bahrain.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Bahrain.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1972Flag of Bahrain (1972–2002).svgFlag of Bahrain (1972-2002).svg
1932Flag of Bahrain (1932–1972).svgFlag of Bahrain (1932 to 1972).svg
1820Flag of Bahrain (1820–1932).svgFlag of Bahrain (1820-1932).svg
oldFlag of Bahrain (before 1820).svgFlag of Bahrain (before 1820).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
BHR (deleng)Cithakan:Country data BHRCithakan:Country data BHR

Conto cara nganggo

  • {{flag|Bahrain}} Bahrain
  • {{flagicon|Bahrain}}Bendera Bahrain

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Bahrain|1972}} Bahrain
  • {{flagicon|Bahrain|1972}}Bendera Bahrain

Nggunakna alias pengalihan