Cithakan:Country data Austria-Hongaria

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Austria-Hongaria kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Austria-Hungary (1869-1918).svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Austria-Hongaria Jeneng artikel utama (Austria-Hongaria)
flag alias Flag of Austria-Hungary 1869-1918.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Austria-Hungary 1869-1918.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
navalAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svgAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Austria-Hungary (deleng) Austria-Hungary Austria-Hongaria
Austria-Hungaria (deleng) Austria-Hungaria Austria-Hongaria

Conto cara nganggo

  • {{flag|Austria-Hongaria}} Austria-Hongaria
  • {{flagicon|Austria-Hongaria}}Bendera Austria-Hongaria

Nggunakna alias pengalihan