Cithakan:Country data Austria

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Austria kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Austria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Austria Jeneng artikel utama (Austria)
flag alias Flag of Austria.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Austria.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
empireFlag of the Habsburg Monarchy.svgFlag of the Habsburg Monarchy.svg
stateFlag of Austria (state).svgFlag of Austria (state).svg
warAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svgAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AUT (deleng) AUT Austria

Conto cara nganggo

  • {{flag|Austria}} Austria
  • {{flagicon|Austria}}Bendera Austria

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Austria|empire}} Austria
  • {{flagicon|Austria|empire}}Bendera Austria

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|AUT}}Bendera Austria
  • {{flagcountry|AUT}} Austria
  • {{flag|AUT}} AUT

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: