Cithakan:Country data Australia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Australia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Australia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Australia Jeneng artikel utama (Australia)
flag alias Flag of Australia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Australia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1903Flag of Australia (1903–1908).svgFlag of Australia 1903-1909.svg
civilCivil Ensign of Australia.svgCivil Ensign of Australia.svg
navalNaval Ensign of Australia.svgNaval Ensign of Australia.svg
airforceAir Force Ensign of Australia.svgAir Force Ensign of Australia.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AUS (deleng) AUS Australia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Australia}} Australia
  • {{flagicon|Australia}}Bendera Australia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Australia|1903}} Australia
  • {{flagicon|Australia|1903}}Bendera Australia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|AUS}}Bendera Australia
  • {{flagcountry|AUS}} Australia
  • {{flag|AUS}} AUS

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: