Cithakan:Country data Artsakh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Artsakh kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Artsakh.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Artsakh Jeneng artikel utama (Artsakh)
flag alias Flag of Artsakh.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Artsakh.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
Republik Artsakh (deleng)Cithakan:Country data Republik ArtsakhCithakan:Country data Republik Artsakh
Nagorno Karabakh (deleng) Nagorno Karabakh Artsakh

Conto cara nganggo

  • {{flag|Artsakh}} Artsakh
  • {{flagicon|Artsakh}}Bendera Artsakh

Nggunakna alias pengalihan