Cithakan:Country data Armenia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Armenia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Armenia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Armenia Jeneng artikel utama (Armenia)
flag alias Flag of Armenia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Armenia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1918Flag of the First Republic of Armenia.svgFlag of the First Republic of Armenia.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ARM (deleng)Cithakan:Country data ARMCithakan:Country data ARM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Armenia}} Armenia
  • {{flagicon|Armenia}}Bendera Armenia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Armenia|1918}} Armenia
  • {{flagicon|Armenia|1918}}Bendera Armenia

Nggunakna alias pengalihan

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: