Cithakan:Country data Argentina

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Argentina kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Argentina.svg

Parameter standar

Jeneng parameter Nilai Makna
alias Argentina Jeneng artikel utama (Argentina)
flag alias Flag of Argentina.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Argentina.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

Label Gambar bendera (40px) Jeneng gambar
alt Flag of Argentina (alternative).svg Flag of Argentina (alternative).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng alias Hasil nganggo {{flag|alias}} Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ARG (deleng)  ARG  Argentina

Conto cara nganggo

  • {{flag|Argentina}} Argentina
  • {{flagicon|Argentina}}Bendera Argentina

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Argentina|alt}} Argentina
  • {{flagicon|Argentina|alt}}Bendera Argentina

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ARG}}Bendera Argentina
  • {{flagcountry|ARG}} Argentina
  • {{flag|ARG}} ARG