Cithakan:Country data Argentina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Argentina kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Argentina.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Argentina Jeneng artikel utama (Argentina)
flag alias Flag of Argentina.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Argentina.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
altFlag of Argentina (alternative).svgFlag of Argentina (alternative).svg

Lambang militer

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ARG (deleng) ARG Argentina

Conto cara nganggo

  • {{flag|Argentina}} Argentina
  • {{flagicon|Argentina}}Bendera Argentina

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Argentina|alt}} Argentina
  • {{flagicon|Argentina|alt}}Bendera Argentina

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ARG}}Bendera Argentina
  • {{flagcountry|ARG}} Argentina
  • {{flag|ARG}} ARG