Cithakan:Country data Arab Saudi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Arab Saudi kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Saudi Arabia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Arab Saudi Jeneng artikel utama (Arab Saudi)
flag alias Flag of Saudi Arabia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Saudi Arabia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1932Flag of Saudi Arabia (1932–1934).svgFlag of Saudi Arabia (1932-1934).svg
1934Flag of Saudi Arabia (1934–1938).svgFlag of Saudi Arabia (1934-1938).svg
1938Flag of Saudi Arabia (1938–1973).svgFlag of Saudi Arabia (1938-1973).svg
navalNaval Ensign of Saudi Arabia.svgNaval Ensign of Saudi Arabia.svg
airforceAir Force Ensign of Saudi Arabia.svgEnsign of the Royal Saudi Air Force.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Arab Saudi}} Royal Saudi Navy
  • {{flagicon|Arab Saudi|naval}}Bendera Arab Saudi

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan udara sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan udara}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SAU (deleng)Cithakan:Country data SAUCithakan:Country data SAU
KSA (deleng)Cithakan:Country data KSACithakan:Country data KSA

Conto cara nganggo

  • {{flag|Arab Saudi}} Arab Saudi
  • {{flagicon|Arab Saudi}}Bendera Arab Saudi

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Arab Saudi|1932}} Arab Saudi
  • {{flagicon|Arab Saudi|1932}}Bendera Arab Saudi

Nggunakna alias pengalihan