Cithakan:Country data Antigua lan Barbuda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Antigua lan Barbuda kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Antigua and Barbuda.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Antigua Ian Barbuda Jeneng artikel utama (Antigua Ian Barbuda)
flag alias Flag of Antigua and Barbuda.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Antigua and Barbuda.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialMissing Blue Ensign.svgMissing Blue Ensign.svg
navalCoastguard Ensign of Antigua and Barbuda.svgCoastguard Ensign of Antigua and Barbuda.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ATG (deleng)Cithakan:Country data ATGCithakan:Country data ATG

Conto cara nganggo

Nggunakna varian bendera

Nggunakna alias pengalihan