Cithakan:Country data Angola

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Angola kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Angola.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Angola Jeneng artikel utama (Angola)
flag alias Flag of Angola.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Angola.svg, tampak tengen duwur)


Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AGO (deleng) AGO Angola
ANG (deleng) ANG Angola

Conto cara nganggo

  • {{flag|Angola}} Angola
  • {{flagicon|Angola}}Bendera Angola

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|AGO}}Bendera Angola
  • {{flagcountry|AGO}} Angola
  • {{flag|AGO}} AGO