Cithakan:Country data Andorra

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Andorra kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Andorra.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Andorra Jeneng artikel utama (Andorra)
flag alias Flag of Andorra.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Andorra.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1806Flag of Andorra 1806.svgFlag of Andorra 1806.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
AND (deleng)Cithakan:Country data ANDCithakan:Country data AND

Conto cara nganggo

  • {{flag|Andorra}} Andorra
  • {{flagicon|Andorra}}Bendera Andorra

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Andorra|1806}} Andorra
  • {{flagicon|Andorra|1806}}Bendera Andorra

Nggunakna alias pengalihan