Cithakan:Country data Aljazair

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Aljazair kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Algeria.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Aljazair Jeneng artikel utama (Aljazair)
flag alias Flag of Algeria.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Algeria.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1958Variant flag of the GPRA (1958-1962).svgFlag of Algeria (1958-1962).svg
navalNaval Ensign of Algeria.svgNaval Ensign of Algeria.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
DZA (deleng) DZA Aljazair
ALG (deleng) ALG Aljazair
Algeria (deleng) Algeria Aljazair
Algiers (deleng) Algiers Aljazair

Conto cara nganggo

  • {{flag|Aljazair}} Aljazair
  • {{flagicon|Aljazair}}Bendera Aljazair

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Aljazair|1958}} Aljazair
  • {{flagicon|Aljazair|1958}}Bendera Aljazair

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|DZA}}Bendera Aljazair
  • {{flagcountry|DZA}} Aljazair
  • {{flag|DZA}} DZA