Cimahi Selatan, Cimahi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cimahi Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cimahi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Cimahi Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kota Cimahi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Cimahi