Cempaka, Banjarbaru

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cempaka
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kota Banjarbaru
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Cempaka kuwe salah siji kecamatan nang kota Banjarbaru, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Cempaka, Banjarbaru Cithakan:Kota Banjarbaru