Candi Laras Selatan, Tapin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candi Laras Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tapin
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Candi Laras Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tapin, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Candi Laras Selatan, Tapin Cithakan:Kabupaten Tapin