Camba, Maros

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Camba
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Maros
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
2 kelurahan

Camba kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maros, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Camba, Maros Cithakan:Kabupaten Maros