Buyasuri, Lembata

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Buyasuri
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Lembata
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 18 desa
- kelurahan

Buyasuri kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lembata, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Buyasuri, Lembata Cithakan:Kabupaten Lembata