Bungursari, Purwakarta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bungursari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kabupaten Purwakarta
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Bungursari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Purwakarta, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Purwakarta