Bukit Tusam, Aceh Tenggara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bukit Tusam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tenggara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 24 desa
- kelurahan

Bukit Tusam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tenggara, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Bukit Tusam, Aceh Tenggara Cithakan:Kabupaten Aceh Tenggara