Bukit, Bener Meriah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bukit
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Bener Meriah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 40 desa
- kelurahan

Bukit kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bener Meriah, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Bukit, Bener Meriah Cithakan:Kabupaten Bener Meriah