Buduran, Sidoarjo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Buduran
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Sidoarjo
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
41,03 Kilomèter pesagi -
103.992 (2017) Edit this on Wikidata - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
15 kelurahan

Buduran kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sidoarjo, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sidoarjo