Borong, Manggarai Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Borong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Manggarai Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 19 desa
2 kelurahan

Borong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Manggarai Timur, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Borong, Manggarai Timur Cithakan:Kabupaten Manggarai Timur