Bontosikuyu, Kepulauan Selayar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bontosikuyu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Selayar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Bontosikuyu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Selayar, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Bontosikuyu, Selayar Cithakan:Kabupaten Selayar