Bontocani, Bone

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Bontocani
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Bone
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Bontocani kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bone, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Bontocani, Bone