Bonti, Sanggau

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bonti
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Sanggau
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Bonti kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sanggau, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Bonti, Sanggau Cithakan:Kabupaten Sanggau