Bonang, Demak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bonang
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Demak
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 21 desa
- kelurahan

Bonang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Demak, Jawa Tengah, Indonesia.