Bola, Wajo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bola
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Wajo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
1 kelurahan

Bola kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Wajo, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Bola, Wajo Cithakan:Kabupaten Wajo