Bogor Utara, Bogor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bogor Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bogor
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan - desa
8 kelurahan

Bogor Utara kuwe salah siji kecamatan nang kota Bogor, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bogor