Boawae, Nagekeo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Boawae
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Nagekeo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
7 kelurahan

Boawae kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Nagekeo, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Boawae, Nagekeo Cithakan:Kabupaten Nagekeo