Blahbatuh, Gianyar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blahbatuh
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Gianyar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
39,70 Kilomèter pesagi -
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Blahbatuh kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gianyar, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Gianyar