Birem Bayeun, Aceh Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Birem Bayeun
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Timur
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 26 desa
- kelurahan

Birem Bayeun kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Timur, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Birem Bayeun, Aceh Timur