Binuang, Tapin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Binuang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tapin
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
1 kelurahan

Binuang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tapin, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Binuang, Tapin Cithakan:Kabupaten Tapin