Bintang Ara, Tabalong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bintang Ara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tabalong
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Bintang Ara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tabalong, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Bintang Ara, Tabalong Cithakan:Kabupaten Tabalong