Betara, Tanjung Jabung Barat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Betara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Tanjung Jabung Barat
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Betara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tanjung Jabung Barat, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Tanjung Jabung Barat