Benua Kayong, Ketapang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benua Kayong
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Ketapang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
2 kelurahan

Benua Kayong kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ketapang, Kalimantan Barat, Indonesia.

Cithakan:Benua Kayong, Ketapang Cithakan:Kabupaten Ketapang