Baula, Kolaka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baula
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Kolaka
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
1 kelurahan

Baula kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kolaka, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Baula, Kolaka Cithakan:Kabupaten Kolaka