Batang Asai, Sarolangun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batang Asai
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Sarolangun
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 20 desa
- kelurahan

Batang Asai kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sarolangun, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Sarolangun