Barito Tuhup Raya, Murung Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barito Tuhup Raya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Tengah
Kabupaten Murung Raya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
1.500 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
- kelurahan

Barito Tuhup Raya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Murung Raya, Kalimantan Tengah, Indonesia.


Cithakan:Barito Tuhup Raya, Murung Raya Cithakan:Kabupaten Murung Raya