Bareng, Jombang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bareng
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Jombang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
13 kelurahan

Bareng kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jombang, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Jombang