Banjarharjo, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarharjo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Brebes
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
140,26 Kilomèter pesagi -
Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:Complex date' not found. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 25 desa
- kelurahan

Banjarharjo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Brebes, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Brebes