Bangli, Bangli

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangli
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Bangli
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 4 desa
4 kelurahan

Bangli kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Bangli, Bali, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Bangli