Bangko Barat, Merangin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangko Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Merangin
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Bangko Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Merangin, Jambi, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Merangin