Bandar Sribhawono, Lampung Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bandar Sribhawono
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Lampung Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bandar Sribhawono kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Lampung Timur, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Bandar Sribhawono, Lampung Timur Cithakan:Kabupaten Lampung Timur