Banda Sakti, Lhokseumawe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banda Sakti
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kota Lhokseumawe
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
11,24 Kilomèter pesagi -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
5 kelurahan

Banda Sakti kuwe salah siji kecamatan nang kota Lhokseumawe, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Banda Sakti, Lhokseumawe Cithakan:Kota Lhokseumawe