Banda Alam, Aceh Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banda Alam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Banda Alam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Timur, Aceh, Indonesia.

Cithakan:Banda Alam, Aceh Timur