Balongpanggang, Gresik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balongpanggang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Gresik
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
25 kelurahan

Balongpanggang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gresik, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Gresik