Balikpapan Selatan, Balikpapan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balikpapan Selatan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Timur
Kota Balikpapan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
7 kelurahan

Balikpapan Selatan kuwe salah siji kecamatan nang kota Balikpapan, Kalimantan Timur, Indonesia.


Cithakan:Balikpapan Selatan, Balikpapan Cithakan:Kota Balikpapan