Bakarangan, Tapin

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakarangan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tapin
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
- kelurahan

Bakarangan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tapin, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Cithakan:Bakarangan, Tapin Cithakan:Kabupaten Tapin